Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. –
Časopis F.O.O.D. slaví 7. narozeniny. Pochutnejte si s námi na rafinované polévce, na tradičním předkrmu a na lahodné roládě s nádivkou.
Naučte se opravdové gnocchi! –
My máme bramborové knedlíky, Slováci halušky, Rakušané a Němci spätzle, bramborové noky jsou typické i pro maďarskou a další kuchyně.
Nejnovější komentáře -
Žijeme, abychom vařili! Připojte se i vy na Najdete tu české a světové recepty, diskuze o vaření a pečení nebo fotky přímo z kuchyně.
Tykev dýně rozdíl | tykev obecná (cucurbita pepo), nazývaná...
Hodí se do polévek, restovaná či pečená je skvělá jako příloha k masu nebo do nádivek a salátů Tykve, dýně, turci. Tyto a spousta dalších lidových názvů označuje některé známější zástupce rostlin z čeledi tykvovité (Cucurbitaceae).
Ochutnejte Bulharsko –
Vlajkovou lodí balkánské kuchyně je nepochybně ta bulharská. Je prostá i barevná, vychází z tradic a čerpá z přírody, což je zárukou toho, že si božsky pochutnáte.
Kronika paní Jarmily
Dnešní příspěvek je ukázkou...
Kdy sázet okurky | jak a kdy okurky zasadit? okurka je...
Tento recept má kořeny na jižní Moravě a získala jsem ho od svého bratra Jindřicha Kdy se sází česnek? Ozimý Bjetin začnu sázet už tento víkend (1. března).
Jak přežít stěhování? –
Máte nový prázdný byt či dům a z toho starého do něj chcete veškerý váš nábytek, zařízení i osobní věci přemístit?
009-044.indd
Jmenujme alespoň Matisse, Renoira, Picassa, Bonnarda, Chagalla a Cézanna, který se narodil v Aixu. Avšak malířem, jejž místní krajina ovlivnila nejvíce, je dozajista Vincent van Gogh, který se v roce 1888 usadil v Arles a během dvou let zde...
velikonoční recepty | | Maková Panenka
Cuketa – Nejlepší Recepty placky, pomazánky, buchty, zapečené cukety